Поділитись:

Майже 30 пожеж за тиждень: на Волині підпалюють суху траву

Понеділок, 04 березня 2019, 12:13
Майже 30 пожеж за тиждень: на Волині підпалюють суху траву

За минулий тиждень рятувальники Волині ліквідували 29 пожеж трав’яного настилу та сухої рослинності.

Про це інфоормує ДСНС Волині. 

Зокрема пожежі трапилися у Маневицькому районі поблизу села Серхів, між селищем Турійськ і селом Кульчин та біля села Вербично Турійського району, у селі Боровуха Ратнівського району та у селищі Ратному, у селах Миловань, Лисняки, Скиби, Коцюри Любомльського району, у селах Шахтарське, Бужанка, Будятичі, Грибовиця, Литовеж, Низкиничі Іваничівського району, а на землях Поромівської ОТГ Іваничівського району горів очерет.

Ліквідовано також пожежі сухої трави у селі Дідовичі й Дерно Ківерцівського району, у селі Галина Воля Старовижівського району, у селі Заріка Любешівского району, у селі Ольганівка Рожищенського району та у місті Рожищі, а також у селі Буків, Рованці, Промінь та між селами Цеперів і Баїв Луцького району. Ліквідовано загорання у містах Ковелі, Нововолинську та в обласному центрі в районі вулиці Чернишевського.

Усі пожежі спричинені необережним поводженням з вогнем невстановлених осіб. Спільні рейди з екологами та працівниками поліції щодо виявлення фактів спалювання сухої трави та встановлення осіб, які ці підпали спричинили, триватимуть і надалі. Прізвища волинян, які підпалювали суху рослинність, обіцяють оприлюднювати у пресі та на телебаченні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів