Поділитись:

На Волині діти втекли з реабілітаційно центру, аби повернутися додому

Понеділок, 04 березня 2019, 10:53
На Волині діти втекли з реабілітаційно центру, аби повернутися додому

Патрульні поліцейські отримали повідомлення про те, що двоє хлопчиків зупиняють автомобілі на трасі з Ковеля до Луцька.

Поліцейські прибули на об’їзну біля Ковеля. Поспілкувавшись із дітьми, з’ясували, що ті втекли з реабілітаційного центру в Ковелі і направлялися до свого села, що в Ковельському районі. Один з хлопців був без верхнього одягу, – інформує патрульна поліція Волині. 

Інспектори втішили малих, провели профілактичну розмову та переконали, що їм краще повернутися назад, до центру, де за ними гарно доглядають і добре годують. Коли ж сімейні проблеми залагодяться, вони повернуться додому. Двоє братів послухали патрульних та повернулися з ними в центр, де їх уже розшукували і чекали.

На Волині діти втекли з реабілітаційно центру, аби повернутися додому

«На жаль, хлопці сумують за домом, але там мати зловживає алкоголем, вирішується питання, щоб передати їх батькові. Наразі цим питанням займається підрозділ ювенальної превенції. Окремо дякуємо небайдужим громадянам, які зупинилися і викликали поліцію, пригостили дітей смаколиками та потім телефонували й цікавилися долею дітей. Брати навіть ризикували потрапити під колеса автомобіля, але, на щастя, цього не сталось. Наразі в центрі вони мають належний догляд», – повідомив інспектор Патрульної поліції Волині Іван.

Надрукувати
мітки:
коментарів