Поділитись:

"Дизель Шоу" показали нову учасницю: ким замінили Марину Поплавську

П'ятниця, 01 березня 2019, 05:26
«Дизель Шоу» показали нову учасницю: ким замінили Марину Поплавську

«Дизелі» представили глядачам нову учасницю шоу, яка, можливо, стане заміною трагічно загиблої в ДТП Марини Поплавської

Про це розповідає POLITEKA

Під час виступу в київському «Палаці Україна» колектив популярного проекту країни «Дизель Шоу» здивував глядачів, представивши їм нову артистку.

«Дизель Шоу» показали нову учасницю: ким замінили Марину Поплавську

Учасники шоу і раніше говорили, що на заміну Поплавської відбувається кастинг. Чи стане цією заміною представлена на сцені Палацу «Україна» білоруська гумористка Маруся Грицук, поки не відомо.

Проте запрошення в «Дизель Шоу» для участі у ряді концертів говорить про те, що можливо це «перші проби пера» Грицук, як повноцінного учасника українського гумористичного колективу.

Маруся народилася в Бресті (Білорусь), закінчила Брестський технічний університет, була учасницею команди КВН БГУ. У різний час вела програми: «Наш Ранок», «Талент краіни», «Батьків в школу!», «Чекай мене» на мінському каналі ОНТ. Артистка щаслива дружина і мама чотирьох синів.

«Дизель Шоу» показали нову учасницю: ким замінили Марину Поплавську

У київських концертах» Дизель Шоу ” 26 і 27 лютого Маруся зіграла в декількох номерах.

«Ми прагнемо робити нові концерти ще яскравішими і різноманітнішими: запрошуємо акторів, працюємо над актуальними жартами та музичними виступами. Будемо чекати відгуків глядачів про Марусю в “Дизель Шоу”! Але вже бачимо, що запрошену артистку зустрічають тепло, адже Маруся прекрасна актриса і позитивна людина», – прокоментував Єгор Крутоголов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НСТУ визнає вину за ситуацію з "Євробаченням", – Зураб Аласанія

Надрукувати
мітки:
коментарів