Поділитись:

Водій переплутав валізи: лучанка просить повернути їй сумку

Четвер, 28 лютого 2019, 16:15
Водій переплутав валізи: лучанка просить повернути їй сумку

Лучанка Іванна Біль повідомила, що у Володимирі дівчина забрала з автобуса її валізу замість своєї.  

Іванна передала речі автобусом, який прямує за маршрутом “Варшава-Луцьк”. У Володимирі-Волинському водій віддав не ту сумку. А підміну помітили вже в Луцьку, – інфоормує БУГ. 

“27-го лютого автобусом “Варшава-Луцьк” з Варшави передала посилку (валізу) додому, до Луцька, але, на жаль, валізи переплутали в Володимирі. І ця людина, що забрала мою посилку, (друга валіза залишилася у водія), ніяк не виходить на контакт.  Надіюся на порядність, і прошу, якщо хтось щось знає, про інформацію. Є інформація, що валізу забрала дівчина років 16-18. Передавав їй посилку з Польщі поляк. Тому навіть не знаю, чи вона зрозуміла, що забрала когось речі”, – розповіла Іванна.

Дівчина додала, що у Луцьк автобус прибув близько 21:00 години, тому, ймовірно, що у Володимирі-Волинському був між 19:00 та 20:00 годинами.

Коли виявили, що сумки переплутали, то другу валізу залишили у водія, який 28-го лютого о 17:30 буде повертатися на Варшаву. Водій має залишити валізу на автостанції Володимира-Волинського, щоб знайшлася власниця речей.

Лучанка просить відгукнутися дівчину з Володимира-Волинського, яка взяла не ту валізу, або зв’язатися із Діаною Біль (+380 (98) 826 03 07). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на автостанції роми побили і обікрали чоловіка (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів