Поділитись:

Як Покровський змусив владу воювати з гральним бізнесом у Луцьку

Четвер, 28 лютого 2019, 14:05
Як Покровський змусив владу воювати з гральним бізнесом у Луцьку

Депутати Луцької міської ради підтримали ініціативу Андрія Покровського щодо боротьби з незаконним гральним бізнесом у Луцьку.

Це сталося у середу, 27 лютого, під час засідання чергової сесії Луцькради. 

Відповідно до проекту рішення, який підготував Андрій Покровський, влада звернеться до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області та Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області щодо здійснення перевірки наявних об’єктів грального бізнесу. 

Окрім цього, таку ж перевірку проводитимуть працівники департаменту муніципальної варти та управління розвитку підприємства і реклами. Вони повинні виявляти порушників та інформувати про їхню діяльність відповідним органам. Разом із цим у засобах масової інформації будуть оприлюднювати перелік власників та адрес нежитлових приміщень і споруд, які використовуються як об’єкти грального бізнесу. 

Як Покровський змусив владу воювати з гральним бізнесом у Луцьку

Цим проектом рішення я розв'язую владі руки, йдіть та боріться з гральними закладами, закривайте їх. Міська рада несе відповідальність за реалізацію цього проекту і ми побачимо чи дійсно вона зацікавлена у тому, щоб боротися з цим явищем.

Нагадаємо, що телеканал "Аверс" оббрехав Андрія Покровського, заявивши, що він нібито причетний до грального бізнесу у Луцьку.  Своєю чергою депутат сказав, що "укропівський" телеканал виливає на нього тонни бруду, оскільки він не прогинається під владу. 

 

Згодом журналістка "Аверсу" Наталка Поліщук визнала, що Покровський і справді не займається гральним бізнесом. Вона брала в нього коментарі з цього приводу, але сама заплуталася в аргуметах і погодилася, що Андрій Покровський не має стосунку до казино.

У тому, що Андрія Покровського свідомо поливають брудом переконана лідерка місцевої "Самопомочі" Юлія Вусенко, яка під час сесійного засідання зазначила, що інформаційна атака на депутата відбувається через його позицію. Вона вважає сюжети "Аверсу" політичним тиском на Покровського зі сторони представників "УКРОПу". 

Як Покровський змусив владу воювати з гральним бізнесом у Луцьку

(на фото: Юлія Вусенко)

Цікаво, що підтримав Андрія Покровського один із лідерів провладної більшості Луцької міської ради, "укропівець" Борис Смаль. Він зазначив, що проект рішення, який запропонував його колега потрібен, особливо, якщо дозволить врятувати хоча б одного ігромана.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Тимчасова влада використовує місто виключно для себе". Про що говорив Андрій Покровський у Луцьку

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
08 квітня 2024
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02