Поділитись:

Telegram отримав нові функції

Середа, 27 лютого 2019, 21:03

Мессенджер Telegram отримав свіже оновлення, яке принесло кілька важливих і зручних рішень. Розробники дозволили користувачам перемикатися між трьома обліковими записами одночасно, розширили можливості автозавантаження і додали автоматичне відтворення відеоконтенту в стрічці каналів.

Про це інформує "Сегодня". 

У власників смартфонів з двома-трьома SIM-картами з'явилася можливість вести кілька облікових записів в телеграм: один для роботи, інший суто особистий і третій для особистих потреб. Додати аккаунт можна при натисканні на іконку свого зображення, після чого з'явиться можливість додати обліковку і також швидко і зручно перемикатися між ними без необхідності виходу з системи.

Під час роботи з декількома обліковими записами при отриманні повідомлення з'явиться push-повідомлення з інформацією про те, на який обліковий запис вони були відправлені, і після натискання буде здійснений автоматична зміна користувача.

Автоматичне програвання відео на каналах за замовчуванням запускається із вимкненим звуком. Щоб аудіосупровід відеоконтенту запрацював, досить натиснути на кнопку гучності смартфона. Налаштувати відтворення можна регулювати залежно від типу файлу, його розміру і типу чату.

Оновлені додатки вже доступні для завантаження в Google Play і App Store.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів