Поділитись:

Вийшов перший тизер фільму про Лесю Українку (відео)

Понеділок, 25 лютого 2019, 17:07
Вийшов перший тизер фільму про Лесю Українку (відео)

До дня народження Лесі Українки опублікували перший тизер майбутнього байопіка під робочою назвою "Леся Українка. Узлісся".

Про це повідомляє портал jsfilms.com.ua.

У сюжеті тизеру відображено один з найдраматичніших проміжків у долі поетеси – це час, який вона провела з Сергієм Мержинським наприкінці його життя. Багато дослідників кажуть, що саме ці події стали переломним моментом у її житті, який дав Лесі як митцю новий поштовх, після якого її поезія стала більш зрілою, глибокою, драматичною та принесла їй світове визнання.

"У майбутньому фільмі, як і в тизері, ми хочемо показати некласичний та незвичайний образ Лесі Українки, – говорять продюсери фільму Юлія Сінькевич та Марія Москаленко. – Ми всі звикли до портрета на шкільній стіні та сухих фактів, які викладали нам вчителі літератури. Але ми хочемо показати Лесю зовсім іншою: живою, сучасною, із глибокими почуттями. Ми відтворимо образ справжньої жінки-енігми, розповімо про всі містичні та контроверсійні повороти її долі". 

Нагадаємо: режисер фільму про Лесю Українку – грузинська кінорежисерка, сценаристка та композитор Нана Джанелідзе. Головну роль у байопіку з робочою назвою "Леся Українка. Узлісся" зіграє Дар'я Полуніна.

Команда, що працювала над створенням тизеру: 

  • продюсери: Юлія Сінькевич та Марія Москаленко;
  • оператор: Міша Марков;
  • художник із костюмів: Антоніна Белінська, Галіна Соколовська;
  • художник-постановник: Юрій Ларіонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки в житті Лесі Українки: чотири історії кохання (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів