Поділитись:

Учасників відбору "Євробачення" порівняли з кандидатами в президенти

Понеділок, 25 лютого 2019, 16:00
Учасників відбору «Євробачення» порівняли з кандидатами в президенти

Театральний режисер, журналіст, громадський діяч Андрій Юркевич запропонував поглянути на нацвідбір на "Євробачення" під іншим кутом.

Він порівняв музикантів-учасників відбору з політиками і опублікував текст на своїй сторінці у Facebook. 

Подаємо допис без змін. 

"Каzка нагадує Порошенка.

Дві хітяри Каzки, які ми всі знаємо і наспівуємо, – це як Томос і безвіз Порошенка. Вона вміє тримати себе на сцені, її знають у світі, вона навіть потрапила в круті чарти вперше за історію України. Щоправда, виступ її слабенький, і очікували ми взагалі-то більше. Від "поплакала і знов" починає нудити потрохи, бо вже з усіх дір грає. Але, зважаючи на інших конкурсантів, думаєш, нехай вже ліпше Каzка буде. 

Анна-Марія – це колективний Бойко з Вілкулом і Мураєв з Рабіновичем.

Співають в один голос, попадають в ті самі ноти, зрештою, їхні близькі політичні родичі теж "корнями адтуда". Мама у них – Медведчук, а тато вже, правда, не суддя, пішов на пенсію недавно, звати його Леонід Данилович Кучма. 

Brunettes Shoot Blondes – два пацанчіка грають на одному піаніно. Ггиценко із Садовим.

Один вміє на клавішах грати, а другий в бубонці молоточком стукати. І ніби навіть нормальні хлопці, і мелодія нічого так місцями, але по одному взагалі не звучать. Хоча хлопці вже навіть тепер можуть поїздити з аншлагами районними будинками культури. Кажуть, головні виступи у них попереду, якщо піаніно не поламають.

Yuko – це Юля Тимошенко.

І ніби українською співає про Галину, яка гуляла, і зрозуміло все, бо по-нашому, але приглядаєшся, прислухуєшся і думаєш собі. Та я вже про цю Галину, яка гуляла, не раз чув, Це вже кавер на кавер, тут тобі і Даха Браха, і Alina Pash. Просто мелодія інша була і солістка не так зачесана. Копнеш глибше – і взагалі виявляється, що вона громадянка РФ, але то і так було ясно. Співає гарно, навіть номер нічого такий, але ефект дежавю не полишає. Десь вже це було і не раз. Дивишся її виступ і розумієш: тепер на сцену додали іоніку, мужика в халаті, і назвали то все "Новий курс", хоча Галя та сама, якою була останні 20 років. Співає голосно, но нас не на#беш.

Maruv – це, с#ка, Зеленський.

Він точно не знає, скільки росіян 4 ляма чи 4 ярда, і від якої країни він взагалі їде на "Євробачення", но точно знає, що їхати на "Євробачення" мусить він, тому що 

  • по-перше, в його останнього кліпа переглядів було кілька мільйонів,
  •  по друге, а чому б ні? Це всього лише пісенний конкурс і не обов'язково вміти співати, головне вдягнутися гарно, зрештою, якщо з ним не переможемо і займемо останнє місце, завжди можна переїхати в іншу країну і вболівати за іншого претендента. То нормально, так по телевізору навіть показували...

Він напористий і однозначно талановитий, но дивишся на нього: дебіл дебілом, і не віриш, що хтось може за свої гроші за нього смс слати. Його прихильники, кажуть, ну а що? Он минулого разу від сусідів взагалі бородата баба виступала – і нічого! Ти їм кажеш, що у сусідів вже так все злагоджено і напрацьовано, що на бородатих баб ніхто уваги не звертає, і що це зовсім недоречне порівняння. Що їхня бородата баба, то не те саме, що наша Вєрка Сєрдючка. І що, наприклад, їхня бородата баба давно легалізована, а в нас, якщо знайдуть більше ніж два грами бородатої баби в кишені, то в тюрму можуть посадити. Кажеш їм, а вони ржуть і підкручують звук в телевізорі". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 березня 2024
27 березня 2024
08 лютого 2024
05 лютого 2024
04 лютого 2024
30 січня 2024
28 січня 2024
10:20
19 січня 2024
16 січня 2024