Винуватцю смертельної аварії під Луцьком загрожує до 10 років тюрми (фото)

П'ятниця, 22 лютого 2019, 12:58

Волинські слідчі за фактом аварії під Луцьком розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. 

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині. 

Одного із водіїв-учасників ДТП, 45-річного жителя райцентру Ківерці, який перебував за кермом автомобіля «Mercеdеs-124» у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. 

Нагадаємо: 21 січня по 19 годині на автодорозі в селі Дачне Ківерцівського району сталася ДТП за участю трьох транспортних засобів – зіткнулися автомобілі Mercеdеs-124, Chevrolеt Aveo та автобус "Богдан". У ДТП загинули водій служби таксі "Морячок" та його пасажирка, ще одну пасажирку цього ж транспортного засобу, 9-річну дитину, госпіталізували. Водій автомобіля Mercеdеs-124 Геннадій Єпіфанович був у стані алкогольного сп’яніння.

«Одного із водіїв учасників ДТП поліцією затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння», – зазначив начальник відділу слідчого управління ГУНП в області Юрій Угланов. 

Винуватцем смертельної аварії під Луцьком, в якій загинули двоє людей та постраждала дитина, виявився екс-начальник управління карного розшуку УМВС України у Волинській області Геннадій Єпіфанович.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Досудове розслідування триває. В його ході будуть встановленні всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли деталі аварії за участі заступника волинського прокурора