Поділитись:

Краса, яка не потребує жертв: 5 найкорисніших гаджетів для догляду за собою*

Четвер, 21 лютого 2019, 13:53
Краса, яка не потребує жертв: 5 найкорисніших гаджетів для догляду за собою*

Ніщо так не прикрашає людину, як міцне здоров’я, білосніжна посмішка та доглянутість. Жоден стильний лук не може нівелювати негативних вражень від неакуратного манікюру чи недбалої зачіски. Добре, що сьогодні зіштовхнутися з проблемою пошуку засобів для догляду за собою майже неможливо. У відкритому доступі знаходиться косметика, побутова хімія та корисні гаджети для краси і здоров’я.

Достатньо всього годину на день приділяти доглядовим процедурам, і результат не примусить себе чекати.

ТОП-5 популярних гаджетів для краси

Ознайомитися з актуальним асортиментом та замовити гаджети для краси можна на сторінці Sho. Отже, на поличці у ванній кімнаті обов’язково має бути місце для:

  • Електричної зубної щітки. Досить вірити міфам про шкоду щоденного використання електрощіток! Насправді, вони можуть принести значно більше користі, ніж звичайні мануальні щітки. По-перше, електричні моделі якісніше видаляють зубний наліт та попереджають появу зубного каменю, по-друге, вони здатні впоратися з рештками їжі навіть у важкодоступних зонах.

  • Електробритви. Вже давно варто попрощатися з одноразовими станками, після яких залишаються просто жахливі подразнення. Електричний гаджет з кількома плаваючими голівками – ось розв'язання актуальної проблеми.

  • Фена з регулятором температури та іонізатором. Знизити шкідливий вплив потоку гарячого повітря на волосся та шкіру голови допоможе механічна система регулювання температурних режимів. В пріоритеті – моделі в металевому корпусі, який «переймає» частину теплового потоку на себе і запобігає перегріванню внутрішніх елементів конструкції.

  • Масажера для очей. Цей пристрій допоможе розслабитися після складного дня, зберегти зір та позбутися від почуття втоми. З ним можна забути про синці, набряки під очима та нездоровий колір обличчя в цілому. Навіть маски та патчі купувати необов’язково за умови регулярного використання масажера.

  • Віброгребінця з іонізатором. За допомогою цього гаджета неймовірну укладку можна створити навіть без засобів стайлінгу за лічені хвилини. Жодних посічених кінчиків та надокучливої електризації, через яку неможливо впоратися навіть з найпростішою зачіскою. Віброгребінець – чудова альтернатива електричного вирівнювача чи термобрашинга.

Бути красивою сьогодні – це легко та доступно. Варто тільки запастися гарним настроєм, здоровим ентузіазмом та корисними гаджетами – і зовнішність мрії стане реальністю.

Надрукувати
мітки:
коментарів