Поділитись:

Із початку року волиняни підтримали армію майже на 50 мільйонів

Четвер, 28 квітня 2016, 10:45

Із легальних доходів волинян із початку 2016 року до державного бюджету сплачено 47,2 мільйона гривень військового збору. Квітневий внесок волинян в обороноздатність країни – 11.2 мільйона гривень.

Про це повідомили у відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

"Фактичні надходження військового збору в області нинішнього року перевищують минулорічні показники майже на 30 відсотків. Завдяки заходам із детінізації економіки, зокрема в частині легалізації доходів працюючого населення та активності волинських декларантів, котрі зі своїх доходів сплачують ПДФО та військовий збір, до бюджету стабільно надходять кошти для потреб національного війська", – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що фахівці підрозділів доходів і зборів з фізичних осіб територіальних органів ДФС забезпечують максимально якісне адміністрування військового збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНЯНИ СПЛАТИЛИ 33 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ НА АРМІЮ В 2016 РОЦІ

"Разом з тим ми розраховуємо на сумління представників бізнесу, котрі виступають податковими агентами для перерахування військового збору з доходів найманих працівників. Тому кожен громадянин, котрий сплачує військовий збір, робить вагомий індивідуальний внесок для обороноздатності нашої країни", – підкреслила Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНЯНИ НЕ ХОЧУТЬ ІТИ В АРМІЮ ЧЕРЕЗ "СИНДРОМ 51-Ї БРИГАДИ", – ГУНЧИК

Нагадаємо, що сплата військового збору обов'язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати не лише працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов'язує нарахувати і сплачувати ці платежі, а й декларанти, які до 1 травня традиційно звітуються про отримані минулорічні доходи.

Надрукувати
мітки:
коментарів