Поділитись:

Рішення про заборону Шустеру працювати в Україні призупинили

Четвер, 28 квітня 2016, 10:21
Рішення про заборону Шустеру працювати в Україні призупинили

Державна служба зайнятості призупинила рішення Київського центру зайнятості щодо анулювання Савіку Шустеру дозволу на роботу в Україні до з'ясування обставин.

Таке рішення прийняв Центральний апарат ДСЗ після письмового звернення Шустера до керівництва служби, – повідомляє прес-служба відомства.

"Приймаючи наказ №54, Київський міський центр зайнятості діяв у межах своїх повноважень виключно в рамках правового поля. Разом із тим, хочу відмітити, що служба зайнятості – це вже не стара архаїчна структура. Ми перебуваємо у стані реформи і завжди відкриті до будь-кого. До мене надійшла заява громадянина С.Шустера і, реагуючи на цей документ, ми призупиняємо рішення наказу до з'ясування обставин. Таким чином, на сьогодні дозвіл на застосування праці громадянина Канади Шустера № 43388 є дійсним до з'ясування обставин", – заявив виконувач обов'язків голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко.

Нагадаємо, 25 квітня Київський міський центр зайнятості анулював дозвіл Савіка Шустера на роботу в Україні. Центр прийняв таке рішення на підставі листа Державної служби зайнятості. У цьому листі стверджується, що Савік Шустер приховав інформацію про судимості.

Виконувач обов'язків голови Державної служби зайнятості Сергій Кравченко обіцяв упродовж 10 днів дати відповідь на запит народних депутатів про законність ануляції дозволу на роботу Савіку Шустеру.

Шустер оголосив про початок голодування на знак протесту проти тиску влади та анулювання дозволу на роботу в Україні.

Надрукувати
мітки:
коментарів