Поділитись:

Лучанин через паркан сусідів не може потрапити додому

Середа, 20 лютого 2019, 09:02
Лучанин через паркан сусідів не може потрапити додому

У конфліктну ситуацію потрапив корінний лучанин, який впродовж року не може потрапити до власної домівки. А все через сусідів, котрі звели високий паркан просто посеред проходу до будинку.

Шукати вихід з ситуації чоловік вирішив разом із членами комісії Луцькради, що опікуються питаннями генпланування, благоустрою та ЖКГ, – інформує Сфера.ТВ.

Лучанин Олександр Дячков сподівається, що його почує влада міста. Адже впродовж року чоловік звертався і в поліцію, і в суд. Але все марно. Суд встановив сервітут для проїзду, але Олександр не може користуватися ним, оскільки на території встановлені ворота. А іншого підходу до будинку нема. 

На профільну комісію прийшла і заступниця головного земельника міськради Тетяна Лихограй, яка запевнила, що чоловіка не пускають протизаконно. Члени комісії шоковані ситуацією, а тому впевнено заявляють, що у цих сусідських війнах повинні розібратися муніципали. А ще до роботи муніципалів повинні долучитися інспекція архітектурно-будівельного контролю, аби, так би мовити, остаточно розставити всі крапки над "і". На цьому і дійшли згоди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів