Поділитись:

Золото, срібло й бронза: луцькі лицарі привезли перемоги з Німеччини (відео, фото)

Вівторок, 19 лютого 2019, 17:03
Золото, срібло й бронза: луцькі лицарі привезли перемоги з Німеччини (відео, фото)

Лицарі луцького відділення асоціації клубів середньовічного бою "Айна Бера" повернулися з низкою перемог, які здобули на міжнародному чемпіонаті "Winter fight cup".

Про це розповів капітан клубу Сергій Ващук.

"Вперше на цьому турнірі ми виступили своїм луцьким складом. До цього року ми "міксувалися" з іншими бійцями з нашої асоціації. Для нас цей турнір став досить успішним, оскільки мої вихованці отримали друге місце в поєдинках "5 на 5". Я вважаю, це хорошим показником, але, звісно, є ще над чим працювати", – каже очільник клубу.

У боях взяли участь майже 20 команд з Польщі, Німеччини, України, Голандії, Франції, Італії, Британії та Іспанії.

Кравчиня клубу та матір двох бійців Тетяна Жовтобрух розповіла, що вболівальники скандували "Україна" під час поєдинків луцької команди. Жінка каже, що це було неймовірно, адреналін переповнював усіх, а на ристалищі летіли іскри від ударів зброї та скалки від щитів. І хоча бої були запеклими, все ж панувала досить дружня атмосфера.

До слова, Роман Жовтобрух переміг у професійному поєдинку, а Богдан Жовтобрух виборов третє місце у номінації "щит - меч".

Уже 16-19 травня цього року в Україні вперше відбудеться чемпіонат світу зі середньовічного бою IMCF World Championships.

Золото, срібло й бронза: луцькі лицарі привезли перемоги з Німеччини (відео, фото)Золото, срібло й бронза: луцькі лицарі привезли перемоги з Німеччини (відео, фото)Золото, срібло й бронза: луцькі лицарі привезли перемоги з Німеччини (відео, фото)Золото, срібло й бронза: луцькі лицарі привезли перемоги з Німеччини (відео, фото)Золото, срібло й бронза: луцькі лицарі привезли перемоги з Німеччини (відео, фото)Золото, срібло й бронза: луцькі лицарі привезли перемоги з Німеччини (відео, фото)Золото, срібло й бронза: луцькі лицарі привезли перемоги з Німеччини (відео, фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів