Поділитись:

З травня Wizz Air відкриває два нові напрямки з Києва до Греції

Середа, 20 лютого 2019, 08:40

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air оголосила про відкриття в травні рейсів за двома новими напрямами – в Салоніки та Афіни.

Обидва рейси будуть виконуватися двічі на тиждень, – пише ЦТС.

Рейс Київ-Салоніки стартує 20 травня і буде виконуватися по понеділках і п'ятницях, Київ-Афіни стартує 21 травня, перельоти здійснюватимуться по вівторках і суботах.

Придбати квитки за ціною від 19,99 євро можна вже зараз.

"Ми раді запропонувати нашим українським пасажирам два нових напрямки, які розширюють київську мережу Wizz Air до 28 маршрутів. З запуском в травні рейсів Wizz Air в Афіни, історичну столицю Європи, і в Салоніки, друге найбільше місто Греції, відкриваються нові можливості для планування наступних відпусток", – зазначила керівник відділу комунікацій авіакомпанії Тамар Валуа.

З урахуванням двох нових рейсів маршрутна мережа Wizz Air з України досягла 45 напрямків. Перельоти здійснюються з 3 українських аеропортів в 13 країн світу.

"У 2018 році Wizz Air перевезла понад 1,5 млн пасажирів на своїх рейсах в / з України, що становить більше 107 % зростання в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і робить Wizz Air найбільшим лоукост-авіаперевізником в Україні", – зазначається в повідомленні компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ryanair та Wizz Air підняли вартість перевезення багажу

Надрукувати
мітки:
коментарів