Поділитись:

У Польщі футболіст з Волині заявив, що Бандера замучив його сім'ю

Понеділок, 18 лютого 2019, 18:00
У Польщі футболіст з Волині  заявив, що Бандера замучив його сім'ю

Вихованець українського футболу, який грає за польську "Ягеллонію", Тарас Романчук заявив, що його сім’я була замучена Бандерою

Про це повідомляє "Еспресо" з посиланням на Wprost.

Таку заяву Романчук, який минулого року прийняв польське громадянство, зробив після інциденту у матчі чемпіонату Польщі. Він стверджує, що футболіст "Вісли" Домінік Фурман назвав його "бандерівцем".

"Мені було важко контролювати емоції. Моя сім'я теж була замучена Бандерою, а він мені таке говорить. Це неповага. Не знаю, чи подам я йому ще коли-небудь руку", - сказав Романчук.

27-річний Тарас Романчук є вихованцем клубу "Ковель", за який до 2010 року виступав у дитячо-юнацькій футбольній лізі. Після цього гравець три роки грав у футзал за ковельський "Апперкот".

У 2013 році перейшов до польської "Легіоновії", звідки за сезон потрапив до свого нинішнього клубу - "Ягеллонії".

Разом з "Ягеллонією" Романчук у 2017 році став віце-чемпіоном Польщі, а у 2015 році вигравав бронзові медалі Екстракласи.

Тарас Романчук неодноразово заявляв про бажання виступати за збірну України, однак виклику із національної команди не дочекався та у лютому 2018 року отримав польське громадянство. А вже у березні екс-українець вперше був викликаний до збірної Польщі на товариські матчі з Нігерією та Південною Кореєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст з Волині отримав польське громадянство

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024