Поділитись:

Швейній фабриці "Котон" продовжили оренду на десять років

Середа, 27 квітня 2016, 21:12
Швейній фабриці «Котон» продовжили оренду на десять років

Через те, що ТзОВ "Котон" погодилось прибрати територію біля своїх виробничих приміщень, їм змінили термін оренди з двох до десяти років.

На попередній сесії Луцькради ТзОВ "Котон" скоротили термін оренди до двох років через занедбану територію біля виробничих приміщень. Про це йшлося 27 квітня під час сесії Луцькради.

Раніше, на четвертій сесії міськради 25 лютого, депутати прийняли рішення поновити договір оренди для ТзОВ "Котон" не на десять років, як вони просили, а на два. Це було спричинено тим, що підприємство не доглядало за своєю територією і дуже її занедбало. Тоді начальник земельного управління Луцькради Сергій Шабала зазначив, що підприємця варто зобов'язати поприбирати орендовану територію.

Депутат Луцькради Євген Ткачук попросив підтримати проект рішення і продовжити швейній фабриці оренду на десять років, оскільки вони впорядкували цю територію.

"Вони прибрали прилеглу до їхніх приміщень територію і навіть долучились до толоки у "Дубовому гаю". Тим більше, що це смітить не фабрика, а люди, які живуть в гуртожитках поряд",- сказав Євген Ткачук.

Депутати проголосували за продовження оренди ТЗОВ "Котон" терміном на десять років.

Надрукувати
мітки:
коментарів