Поділитись:

Громадську організацію таки виселять із приміщення на Лесі Українки

Середа, 27 квітня 2016, 18:20
Громадську організацію таки виселять із приміщення на Лесі Українки

ГО "Відродження національних традицій" не продовжать оренду на підвальне приміщення, що на вулиці Лесі Українки, 25, яке вони використовували під склади.

Депутат Луцькради Костянтин Петрочук просив колег підтримати проект рішення щодо скасування рішення виконкому про продовження оренди підвального приміщення на вулиці лесі Українки, 25 для ГО "Відродження національних традицій". Про це він говорив 27 квітня на сесії Луцької міської ради.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповіла, що термін дії договору оренди ГО закінчився у лютому цього року.

На черговій сесії міської ради 24.02.2016 розглядали рішення про включення нежитлового підвального приміщення до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону.

Під час обстеження приміщення депутати міської ради рекомендували об'єднати його із суміжним приміщенням, забравши цегляну перегородку. Тоді таке приміщення можна було б дорожче продати на аукціоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКІ ДЕПУТАТИ – ПРОТИ ПРОДОВЖЕННЯ ОРЕНДИ ПІДВАЛУ НА ЛЕСІ УКРАЇНКИ

Однак депутат Микола Федік попросив не підтримувати такого рішення, адже громадська організація опиниться на вулиці.

"Вони вклали в ремонт цього приміщення 45 тисяч гривень. Ця громадська організація робить вагомий внесок у розвиток культури міста в цілому", – сказав Микола Федік.

Костянтин Петрочук пообіцяв особисто знайти їм приміщення з нормальними умовами, а головне – не в підвалі.

Депутати проголосували за скасування рішення виконкому щодо продовження оренди для громадської організації, а також вирішили об'єднати це приміщення з суміжним і включити цей підвал в перелік об'єктів, які підлягають приватизації шляхом проведення аукціону.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024