Поділитись:

У Волинського адмінсуду з'являться додаткові приміщення

Середа, 27 квітня 2016, 17:13

Волинський окружний адміністративний суд просить приміщення для нормального функціонування та проведення судових розглядів у належних умовах.

Голова адмінсуду просив передати в оперативне управління нежитлове приміщення загальною площею 811, 1 метрів квадратних на вулиці Словацького, 1. Про це йшлося 27 квітня під час сесії Луцької міської ради.

Депутат Павло Данильчук закликав колег не підтримувати проект рішення. Оскільки адмінсуду надавалась оренда цих приміщень в "дуже грубий спосіб".

"Для адміністративного суду давалась оренда цього приміщення в дуже грубий спосіб, в часи "регіоналів". Другий раз міськвиконком поновив оренду приміщення в час буремних подій на Майдані. Вони хочуть взяти приміщення в оперативне управління, вкласти туди якісь кошти, а потім забрати в користування", – сказав Павло Данильчук.

Однак депутат Андрій Козюра заперечив Данильчуку, запевнивши, що варто виходити з реалій сьогодення.

"В суді дійсно немає спеціально-обладнаних приміщень для того, щоб суддя мав можливість піти в дорадчу кімнату і прийняти рішення. На моє переконання, ми як міська рада маємо забезпечити судам всі умови з належними для цього приміщеннями", – сказав Андрій Козюра.

Депутат Сергій Була запропонував частину приміщення здати в оренду адміністративному суду, а частину залишити в комунальній власності.

Однак Луцький міський голова Микола Романюк запевнив, що все приміщення залишать в комунальній власності.

Після тривалого обговорення депутати вирішили, що адміністративному суду все ж таки треба це приміщення для нормального функціонування та проведення судових слухань. Тому вирішили підтримати проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів