Поділитись:

Облспоживспілку хочуть забрати із Завокзального ринку

Середа, 27 квітня 2016, 14:08
Облспоживспілку хочуть забрати із Завокзального ринку

У Луцькій міській раді планують створити тимчасову контрольну комісію з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринку "Завокзальний" та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.

Облспоживспілка налаштовує підприємців проти депутатів Луцькради. Про це сказав депутат Луцькради Андрій Козюра.

Депутат Луцькради Сергій Була попросив підтримати пропозицію, а також розірвати договір з облспоживспілкою, адже умови договору вони не виконують і маніпулюють думкою підприємців.

"Я вважаю, що облспоживспілска – структура з мафіозними ознаками. Бо якщо хтось не хоче підписувати договір з ними, то насамперед йде шантаж: виключається світло, здійснюється підкуп, побори. Думаю, цього достатньо, щоб створити комісію із вивчення питання", - додав інший депутат Луцькради Олександр Волинець.

Депутат Павло Данильчук запропонував, щоб комісія вивчила діяльність не тільки "Завокзального", а й всіх ринків Луцька.

"Створення цієї комісії давно вже перезріло. Всі ми знаємо, що облспоживспілка, господарюючи на комунальній землі, експлуатує підприємців. Всі кошти осідають в кишенях приватної структури, а не в бюджеті міста", - сказав депутат Луцькради Андрій Козюра.

Від кожної фракції вибрали в комісію по одному представнику. Відповідно, від фракції "Батьківщина", - Андрій Козюра, від "Самопомочі" - Тарас Шляхтич, від "УКРОПу" - Сергій Балицький, від "Народного контролю" - Анна Мовяк, від "Солідарності" - Андрій Авраменко, від "радикалів" - Сергій Була та від "Свободи" - Віктор Ящук.

Комісія має до першого вересня подати звіт про результати роботи.

Депутати проголосували за проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів