Поділитись:

Вибираємо рашгард для продуктивних тренувань*

Четвер, 14 лютого 2019, 14:01
Вибираємо рашгард для продуктивних тренувань*

Особливу популярність серед спортсменів здобула футболка рашгард, яка має безліч переваг. Адже, це не тільки привабливий зовнішній вигляд, але і високі експлуатаційні характеристики. В першу чергу вона забезпечує максимальний комфорт та безпеку під час активних тренувань. По-друге, така річ дуже практична і практично не зношується. Далі детальніше про рашгарди в цій статті.

Склад футболки рашгард: основні переваги

Такі гарні властивості пояснюються особливим складом. На відміну від класичної футболки, яка виготовляється з бавовни, в основі цього виробу спеціальна компресійна тканина, яка щільно облягає тіло людини, не сковуючи рухів. Така тканина має ряд переваг:

  • Гарна міцність: розірвати рашгард самостійно, без застосування ножиць, неможливо.
  • Чудова еластичність: гарно тягнеться, повторюючи форму тіла.
  • Зберігає м’язи розігрітими під час тренування.

В окремих виробах є ще спеціальній антибактеріальний шар, який надійно захищає шкіру від можливих подразнень, різних бактерій, бруду. Таким чином, якщо під час тренування у вас правильна екіпіровка, то вірогідність отримання саден, синців, розтягнень зводиться до нуля.

Критерії вибору правильного розміру

Дуже важливо правильно підібрати річ, виходячи зі свого розміру. Адже, невірно підібраний розмір може стати основною причиною незручностей під час активних тренувань.

Враховуючи специфічні особливості такого спортивного вбрання, воно повинно бути розмір в розмір. Правильно буде, якщо ви свій розмір порівняєте з розмірною сіткою виробника. Купувати річ потрібно виключно по розміру. Якщо це буде модель з довгим рукавом, то рукава повинні доходити до початку кисті руки. При цьому довжина виробу може бути різною: все залежить від виробника. В ідеалі футболка повинна гарно прилягати по всьому тілу, не стягуючи його. Якщо ви відчуваєте дискомфорт, то це вказує на те, що розмір виробу підібраний неправильно і річ потребує заміни.

Таким чином, варто вибирати рашгард не тільки по зовнішньому вигляду, але в першу чергу користуватися розмірною сітка, яка в кожного виробника різна.

Надрукувати
мітки:
коментарів