Поділитись:

Як лігосмішники у Луцьку «рвали» зал жартами про політику та район ЛПЗ (фото)

Четвер, 14 лютого 2019, 09:00

Під час ювілейного туру команди гумористичного шоу «Ліга сміху» традиційно не оминули й Луцьк. У нашому місті відбулося аж 2 аншлагових концерти. Один – благодійний для студентів та пенсіонерів, інший – для тих, хто купив квитки заздалегідь, аби насолодитися відбірними жартами улюблених команд.

Захід відбувся 13 лютого у розважальному центрі «Промінь».

Інтелектуальними та подекуди фантастичними жартами лучан вражали хлопці із команди «Стадіон Діброва». Жарти із луганським відтінком дарувала команда «Луганська збірна». А мініатюрами із суржиком та бабцею смішили публіку хмельничани з «Отдыхаем вместе».

Опісля вітальної пісні, яку виконали усі команди, до лучан із великого екрану звернувся Володимир Зеленський.

«Не забудьте 31 березня прийти й проголосувати, аби ваш голос залишився вашим. І не важливо, за кого ви його віддасте. Головне – не будьте байдужими», – мотивував лучан кандидат у президенти.

Ведучий вечора Андрій Рибак чимало часу спілкувався із глядачами, дізнавався, хто де вчиться та навіть познайомився із лучанином Вадимом, який сидів у першому ряді. Саме цей хлопчина став родзинкою вечора. Гуморист часто ставив запитання Вадиму і сам же на них відповідав.

«Тобі 21 рік і ти не працюєш? Квиток на цей концерт тобі подарувала дівчина? Мені подобається твій стиль життя», – жартував ведучий.

А далі були виступи команд. Жарти про місцевий клуб «Наталка», психіатричну лікарню в Липинах, митницю, район ЛПЗ сприймалися на «ура». Брутальні але вишукані хлопці із «Стадіону Діброва» навіть застосовували пістолет, аби вразити луцьку публіку.

Окрім цього, в програмі концерту було місце й для розминки, де глядачі могли поставити свої запитання командам та отримати креативну та смішну відповідь.

Так, на запитання до команд, де немає дівчат, лучанка поцікавилася, що їй треба зробити, аби потрапити у команду. На це отримала більше ніж вичерпну відповідь: «Нічого, ми із партії «Самопоміч».

Не обійшлося й без політичних жартів. На пряме запитання: «За кого будете голосувати на виборах?», лучанин отримав дуже креативну відповідь: «Не знаю за кого, але Петро Олексійович у наступному році буде вести «Лігу сміху».

І куди ж без запитання про натхненника «Ліги сміху».

«Чому не взяли Зеленського?», – цікавилася лучанка із балкону.

І також отримала жартівливу відповідь: «Він пенсіонерам гречку роздає».

Друга частина виступів команд сподобалася лучанам не менше. Це було помітно за оплесками та усмішками на обличчях.

Під час виконання фінальної пісні «Все буде добре» лучани увімкнули ліхтарі на своїх телефонах та підспівували знайомі рядки.

Перший концерт добіг кінця, однак через годину лігосмішники вдруге вийшли на сцену, де їх чекала нова луцька аудиторія.

БІЛЬШЕ ФОТО ШУКАЙТЕ НА FACEBOOK-СТОРІНЦІ ІА "КОНКУРЕНТ".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку виступив емоційний та босий Сергій Бабкін

Надрукувати
мітки:
коментарів