Поділитись:

Чому в Луцьку таке дороге тепло

Середа, 13 лютого 2019, 09:32

Січневі рахунки за комунальні послуги, насамперед опалення, не на жарт обурили лучан, мовляв, таких високих платежів ще не було.

Про це повідомляє Сфера.ТВ.

Послуги з централізованого теплопостачання стали обходитися лучанам у кругленьку суму. Тепер вартість цієї компослуги у понад три тисячі гривень стає звичною, однак мешканців міста такі високі цифри у рахунках не влаштовують.

Заступник директора з комерційних питань ДКП "Луцьктепло" Віктор Мельник зауважує, що всі негативні коментарі людей розуміє, але змінити бодай щось – поза можливостями підприємства. Відповідно до змін у законодавстві, з 1 січня тарифи на тепло зросли по всій Україні.

Віктор Мельник додає, що відповідно до нормативних документів тарифи залежать і від температури зовнішнього повітря. Чинний тариф на послуги з централізованого опалення 42 грн 39 копійок розрахований на середньодобову температуру +1,47 градусів за Цельсієм. Відповідно, зі змінами температури корегують і тарифи. Відтак у холодні місяці лучанам доводиться платити значно більшу суму за теплопостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів