Поділитись:

"Я – Бандера!", – поліцейські запустили флешмоб

Неділя, 10 лютого 2019, 20:45
«Я – Бандера!», – поліцейські запустили флешмоб

Співробітники поліції запустили в соцмережі флешмоб "Я - Бандера", як вибачення за слова свого колеги, який під час затримання активістів біля Подільского райуправління поліції Києва вигукнув одному з них: «Лягай, Бандеро».

"Я – Бандера! Я – офіцер поліції! Я служу українському народу! Я не підтримую заклики: "Ложись, Бандера"! Я не підтримую захоплень будь-яких будівель! Я захищаю та буду захищати свою країну та свій народ!", – написав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у Facebook.

До флешмобу долучилися керівник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуковначальник Управління патрульної поліції у Кропивницькому Антон Цюцюра та інші.

Також голова Нацполіції Сергій Князєв написав у Facebook слова вибачення за дії поліцейського: "Я прошу вибачення. Я теж бандерівець. Слава Україні!".

Крім того, заступник голови Національної поліції України Фацевич Олександр та радник глави МВС Зорян Шкіряк вибачилися зі словами “Я теж бандерівець”.

Як повідомлялося, 9 лютого біля Подільського райуправління поліції сталася сутичка між спецпризначенцями поліції та групою активістів, які прибули на підтримку раніше затриманих під час акції “Хто замовив Катю Гандзюк?” громадян.

Один зі спецпризначенців вдарив активіста зі словами "Лягай, Бандеро".

10 лютого голова поліції Києва Андрій Крищенко вибачився за дії поліцейських, зокрема, за вигук “Лягай, Бандеро!”. За його словами, стосовно дій правоохоронців буде проведено службове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Стрілецькій у Луцьку - аварія з постраждалими (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024