Поділитись:

Луцькі таксисти затримали ймовірного педофіла (Відео)

Неділя, 10 лютого 2019, 15:35

У Луцьку таксисти затримали чоловіка, який сів в авто служби таксі із підлітком і під час поїздки виявляв до хлопця неоднозначні знаки уваги –пестив та цілував його. На відео, яке вдалося зняти на відеореєстратор, видно, що підліток перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляє Інформаційне агенстство Волинські Новини.

Зі слів одного з таксистів, коли його колега, який підвозив чоловіка та підлітка, побачив, що відбуваються неприпустиму речі щодо малолітньої особи, то він викликав на підпомогу інших таксистів. Пояснив, що хотів із колегами затримати ймовірного педофіла до приїзду поліції та «трохи повчити розуму».

Після того, як клієнт разом із підлітком прибули до кінцевої точки поїздки – одного із луцьких магазинів, до приміщення зайшли таксисти, які й викликали поліцію. Однак, аби уникнути самосуду, працівники поліції наполягли на тому, аби таксисти залишили приміщення торгівельного закладу.

Варто зазначити, що перед працівниками поліції затриманий чоловік вів себе досить неадекватно, імітуючи психічнохворого. Саме тому, зі слів очевидців, його повезли на експертизу до наркодиспансеру.

Раніше фігурант скандальної події уже «засвітився» поблизу іншого торгового закладу, де він показував перехожим геніталії. Відповідне відео також зафіксували відеокамери, однак у магазині його відмовились надавати усім, крім працівників поліції.

Відеодоказ неоднозначної поведінки в салоні таксі вдалось зняти на відеореєстратор.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку засудили пенсіонера-педофіла

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 листопада 2023
17 листопада 2023
13 листопада 2023
08 листопада 2022
19 жовтня 2022
30 серпня 2022
29 березня 2022
26 жовтня 2021
30 вересня 2020