Поділитись:

На Волині підлітки облаштували спортзал у халупі

Неділя, 10 лютого 2019, 03:53
На Волині підлітки облаштували спортзал у халупі

 

Хата у Бірках, де тренуються підлітки (фото Миколи Бущука)

Для дітей, які облаштували тренажерний зал у старій хаті-розвалюсі, влада уже знайшла інше приміщення, й має намір зробити там ремонт.

Про це повідомив секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук, (село Бірки підпорядковане Любешівській ОТГ) – пише Перший з посиланням на Район.Любешів.

Раніше повідомлялось, що у селі Бірки, що на Любешівщині, десятеро місцевих підлітків зробили тренажерний зал у старій хатині. 

На Волині підлітки облаштували спортзал у халупі

"Знайшли приміщення в центрі села, засклили вікна зараз зробим поточний ремонт. Відремонтуємо пічне опалення. Є домовленість з вчителем фізкультури, що він буде займатись з дітьми. А Миколу Васильовича (йдеться про депутата Миколу Бущука, який першим розповів у соцмережах про стару хату-спортзал – ред.) попросили, щоб на перших порах допоміг діткам з інвентарем" – повідомив Сергійчук.

Виявляється, щоб обладнати сякими-такими тренажерами ту хатину, юні бірківчани спеціально заробляли для цього гроші.

"А я радію за своїх двох хрещеників, що вони самі своїми руками із друзями зробили свою "качалку" (так вони називають своє дітище). Вони ходили на підзаробітки, щоб все це зробити", – пише місцева жителька Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Граємо лише в шашки та теніс": у луцькій школі учні не мають спортзалу

Надрукувати
мітки:
коментарів