Velever: створили соцмережу для спортсменів

Середа, 18 травня 2016, 16:12

Творці нової міжнародної соціальної мережі для любителів здорового способу життя, спорту, фітнесу та бодібілдингу Velever – люди, захоплені спортом. Ідея проекту народилася з потреби ділитися корисною і потрібною інформацією і саморозвитку.

"У якийсь момент я вирішив знайти інструктора, який складе мені програми тренувань і режим харчування. Досвід у мене був, з технікою виконання вправ все відмінно, тому шукав онлайн-консультації. Був дуже здивований, коли побачив, скільки персональних тренерів працює онлайн. Тільки в рунеті їх десятки тисяч. В основному всі вони пропонують послуги в різних соціальних мережах і форумах", – розповідає творець Velever Роман Ліхман порталу AIN.ua.

Роман Ліхман із партнерами вирішили створювати сервіс в форматі соціальної мережі, щоб користувачі отримали не тільки функціональні можливості, а й комунікаційний майданчик.

Зараз Velever працює в режимі бета-версії. На сайті новачки і професіонали зі світу фітнесу можуть знайти наставників і тренерів з будь-яких дисциплін і отримати консультації чи особисту програму тренувань. Тут кожен зможе долучитися до світу бодібілдингу, відкоригувати фігуру, поліпшити здоров'я, дізнатися більше про дієтології або просто знизити зайву вагу. Тренери, в свою чергу, можуть просувати свої програми і заробляти на консультаціях.

На сайті створено спеціальні модулі для продажу тренувальних програм, ведення блогів, підписки. Професійний тренер може не тільки консультувати відвідувачів, але і користуватися інструментами, які дозволять швидко створювати програми тренувань і відслідковувати результати підопічних.

Крім того, проект є постійно оновлюється агрегатором фітнес-центрів. Зареєстровані компанії можуть забезпечити собі нових клієнтів, просувати свої послуги, отримувати цілеспрямований трафік.

Користувач спортивної соціальної мережі отримує персональний онлайн-профайл, який по суті являє собою персональний сайт, з багатими можливостями, що дозволяє спілкуватися з іншими користувачами і знаходити друзів за інтересами, публікувати замітки в блог, фото і відео, брати участь в тематичних спільнотах. Онлайн-профайл пов'язує всю активність користувача в єдину стрічку, доступну його друзям.

Творці Velever подбали і про можливості заробити блогерам в спортивній тематиці. Для них на сайті реалізований модуль платної підписки на тематичні спільноти. Цей модуль також можна використовувати як збір пожертвувань на розвиток, наприклад, якийсь спортивної команди.

"У найближчі дні для всіх користувачів буде доступний інструмент створення програми тренувань з готовою базою вправ. Для активних фітнес-користувачів, яким не потрібні тренери, це довгоочікувана новина. Кожен зможе сам собі створювати тренніровку і стежити за результатами. Також буде включений модуль дієтології ", - розповідає Роман Ліхман.

Наступним етапом у розвитку проекту стане створення мобільного застосування і безлічі додаткових модулів для самих різних функціональних можливостей сервісу. Для цієї мети команда збирає кошти на краудфандінговой платформі Simex. Підтримати проект можна тут.

Velever спочатку був задуманий як міжнародний проект, і творці ставлять досить амбітні цілі щодо виходу на західні ринки, де теж є потреба в такому майданчику. Якщо у вас є побажання в розвитку проекту, будь ласка, висловлюйтеся в коментарях.