Поділитись:

Драма через жінку: п'яний інвалід заколов у Луцьку безхатька (подробиці)

П'ятниця, 08 лютого 2019, 14:17
Драма через жінку: п'яний інвалід заколов у Луцьку безхатька (подробиці)

(фото ілюстративне)

У Луцьку засудили чоловіка, інваліда II групи, який 22 липня 2018 року зарізав безхатька.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 30 січня 2019 року. 

Згідно документу, чоловік (вбивця) вночі 22 липня 2018 року зустрів знайому жінку, яка попросила цигарку.  Він запросив її до себе додому та нагодував. Після цього він провів жінку  до підвального приміщення по вулиці Грушевського, де вона проживала разом із іншим чоловіком (потерпілий). 

Між чоловіками зав'язалася сутичка, оскільки співмешканець жінки почав її словесно ображати, а потім, відповідаючи на зауваження від гостя, штовхнув його. У відповідь той схопив кухонного ножа та наніс опоненту декілька ударів  в тіло. Після цього, він разом із співмешканкою викликали швидку допомогу, яка забрала пораненого (згодом він помер у лікарні).

Драма через жінку: п'яний інвалід заколов у Луцьку безхатька (подробиці)Драма через жінку: п'яний інвалід заколов у Луцьку безхатька (подробиці)

Чоловіка, який вбив безхатька, засудили до 8 років позбавлення волі. До обставин, що пом'якшують покарання суд відніс щире каяття, активне сприяння в розкритті злочину та надання потерпілому допомоги безпосередньо після вчинення злочину. Разом із цим, суд зафіксував обставину, що обтяжує покарання: перебування в стані алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кава – щоб зігрітись, горілка – щоб забути: як живеться луцькому безхатькові (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024