Трамп заколисав Трампа: тезка-школяр заснув під час виступу президента США

П'ятниця, 08 лютого 2019, 01:44

Дональд Трамп запросив школяра-однофамільця на свій виступ у Конгресі, проте той заснув.

Про це в середу, 6 лютого, повідомляє Корреспондент.net з посиланням на Fox News.

Як раніше пояснили в Білому домі, одинадцятирічний школяр Джошуа Трамп з міста Вілмінгтон (штат Делавер) був спеціально запрошений головою адміністрації на цей щорічний захід, оскільки над ним насміхаються однокласники через його прізвище. У залі Палати представників, де виголошував свою промову президент, школяр сидів поруч із першою леді США Меланією Трамп і дев'ятирічною Грейс Елін, у якої була діагностована пухлина мозку.

Ближче до кінця виступу Джошуа заснув, що тут же помітили фотожурналісти. Знімки з гостем президента, який задрімав, викликали велику кількість коментарів в інтернеті: прихильники Трампа знайшли цей випадок "потішним", у той час, як його політичні опоненти назвали це "актом протесту", зазначив Fox News.

Традиція запрошувати гостей під час виступу в Конгресі зародилася ще в 1982 році за президента Рональда Рейгана. Серед запрошених ним був співробітник Бюджетного управління Конгресу Ленні Скатнік, який врятував життя пасажиру автобуса, що впав з моста в річку Потомак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп погодився тимчасово припинити «шатдаун»