Поділитись:

Голова Апеляційного суду Волині вдруге судиться з поліцією

Вівторок, 26 квітня 2016, 17:09
Голова Апеляційного суду Волині вдруге судиться з поліцією

Голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк знову має клопіт із патрульними поліцейськими. Слугу феміди вже вдруге за рік оштрафували за порушення правил дорожнього руху.

Як і попереднього разу впливовий та відомий водій узявся оскаржувати постанову, винесену копами, – сказано в сюжеті ТРК "Аверс".

Голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк знову звернувся до своїх колег суддів, щоб оскаржити виписану йому постанову про порушення правил дорожнього руху. Патрульні нещодавно знову оштрафували водія на позашляховику за те, що поїхав на заборонний знак.

За версією поліції, на цей раз суддя дуже зухвало порушив: повернув від Центрального ринку на вулицю Сенаторки Левчанівської, де односторонній рух та почав мчати по зустрічній.

"Бачили як автомобіль "Тойота" повернув під дію знака 3.21 і рухався по "односторонці" прямо нам на зустріч. Винесено постанову за ч.1 ст 42, штраф 255 гривень. Водій поводив себе адекватно, але сказав що їде, спочатку в нього службова необхідність була, а потім сказав, що хотів проскочити. Він погодився, що порушив дію знака, але від підпису відмовився", – наголошує поліцейський Віктор Кравчук.

Однак на розгляд своєї скарги ні сам Петро Філюк, ні його адвокат не з'явилися. Не відомо з яких причин, але скаржник та його представник не отримали судових повісток.

На голову Апеляційного суду або його адвоката суддя Людмила Пушкарчук чекає 10 травня.

Нагадаємо, минув місяць, коли Петро Філюк оскаржував постанову патрульних про порушення ПДР на вулиці Червоного Хреста, поблизу приміщення суду.

Надрукувати
мітки:
коментарів