Лучанка судиться з підприємством, яке встановлює домофони

Вівторок, 26 квітня 2016, 16:14

Лучанка подала позов на ТзОВ "Домофон сервіс захід", бо через поставлений фірмою без її згоди пристрій не може потрапити до власної оселі.

Суд першої інстанції не побачив підстав задовольнити позов, бо вважає, що жінка може пройти додому. Однак лучанка не здалася і подала скаргу в апеляцію, - йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Жінка дізналася від сусідів, що на ремонт під'їзду збирали гроші. За декілька днів відремонтували домофон.

Лучанка обурилася, мовляв, всього назбирали більше трьох з половиною тисяч гривень, а ремонт не зробили та ще й вимагають доплати. Інакше телефонну трубку і ключі до домофона не видадуть. Тож декілька днів, поки чоловік не придбав спеціальні відмикачі, їй довелося телефонувати до сусідів.

За послугу обов'язкова щомісячна абонплата у розмірі десяти гривень. Жінка відмовляється платити і вимагає або демонтувати домофон, або безплатно встановити телефонну трубку та видати ще пару ключів. До того ж лучанка наполягає на тому, щоб її не зобов'язували платити за послуги та повернули судові витрати.

Директор ТзОВ "Домофон сервіс захід" Сергій Чепурний зазначив, що демонтувати домофон не може, оскільки це власність будинку, але згоден пристати на умови позивача. Однак суд у задоволенні скарги відмовив.