Поділитись:

Супрун «заважала» корупціонерам, - волинський медик про звільнення міністра

Вівторок, 05 лютого 2019, 18:10
Супрун «заважала» корупціонерам, - волинський медик про звільнення міністра

За рішенням Окружного адміністративного суду Києва Уляні Супрун заборонили виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я України. Позов до суду подав народний депутат України  (РПЛ) Ігор Мосійчук.

Свою думку з приводу цього у коментарі ІА «Конкурент» висловила головний лікар медичного центру «Благомед»  Ольга Назаревич.

Її особисте ставлення до такого рішення негативне. Вона зазначила, що це єдиний в.о міністра, який намагався зламати корупційну систему, яка десятиліттями складалася в медицині. Зазначила, що це було невигідно, бо корупційні схеми почали ламатися. І людину просто відсторонили, щоб все залишалося на своїх місцях.

«Уляна Супрун – єдина за період  мого становлення, як лікаря, намагалася зробити глобальні зміни, переналаштувати систему в охороні здоров’я , зробити її цивілізованою і перспективною. Те, що відбувається в реформі, це глобальні зміни. Проте має пройти не один рік. І ці етапи проходила не одна європейська країна. І  для того, щоб побудувати, потрібно спочатку зробити розруху, залити фундамент і тоді будувати стіни», – зазначила Ольга Никифорівна.

Нагадаємо: Суд заборонив Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відсторонив Супрун через її американське громадянство

Надрукувати
мітки:
коментарів