Поділитись:

У Луцьку затримали серійного "домушника" (фото, відео)

Понеділок, 04 лютого 2019, 16:20

У Луцьку поліція затримала серійного квартирного злодія.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Оперативники управління карного розшуку поліції Волині у співпраці із співробітниками кримінальної поліції Луцького відділу поліції та патрульними поліцейськими затримали жителя сусідньої Львівської області, якого обґрунтовано підозрюють у вчиненні квартирних крадіжок. Зловмиснику слідчі оголосили про підозру в  скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У п’ятницю до поліції від жителів міста надійшло дві заяви щодо вчинення квартирних крадіжок. Невідомі пошкодили замки у квартирах на вулиці Кравчука і Привокзальна та викрали з помешкань цінні речі й гроші. Сума завданих громадянам матеріальних збитків становить понад 70 тис. грн.

За гарячими слідами оперативники встановили, що до вчинення квартирних крадіжок причетний раніше судимий 33-річний житель міста Червоноград  Львівської області. Автомобіль Škoda Octavia RS, на якому пересувався зловмисник, патрульні зупинили на вулиці Львівський, оперативники затримали правопорушника. 

«У правопорушника вилучили викрадені із квартир речі, зокрема ювелірні вироби та гроші, а також різноманітні пристрої для відкриття та пошкодження замків. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану із проникненням у житло. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до шести років позбавлення волі», – зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига

Досудове розслідування триває. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк кримінальний: крадіжка в барі «Мелодія»

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
21 березня 2024
10 березня 2024
08 березня 2024
07 березня 2024
06 березня 2024
02 березня 2024
28 лютого 2024
22 лютого 2024