Поділитись:

Луцькі підприємства хочуть забезпечити тролейбусами Хмельницький

Вівторок, 26 квітня 2016, 11:31
Луцькі підприємства хочуть  забезпечити  тролейбусами Хмельницький

На купівлю тролейбусів з міського бюджету Хмельницька виділили 12,6 мільйонів гривень.

Ймовірно, тролейбуси постачатимуть з луцького заводу-виробника. Наразі розпочинається процедура конкурсних торгів, – інформує Всім.

Поки відомо про двох учасників – "Богдан Моторс" (Луцьк) та "Янікс" (Луцьк).

Як розповів директор комунального підприємства "Електротранс" Віктор Паламарчук, вже 11 травня буде відомо про всіх учасників.

"На тендер виставляємо три тролейбуси. На сьогодні документація конкурсних торгів розміщена у "Віснику державних закупівель". Якщо учасники, які мають намір брати участь у тендері, не будуть шукати причин змін до документації конкурсних торгів, то 11 травня буде проводитись розкриття пропозицій. Якщо після цього не буде жодних звернень до Антимонопольного комітету і всі будуть задоволені, то в кінці липня плануємо отримати три нові тролейбуси. Все буде залежати від того, коли буде визначений переможець і коли він буде готовий поставити нам тролейбуси, - зазначив Віктор Паламарчук.

Заявку для участі у конкурсних торгах подали підприємства з Луцька - "Богдан Моторс", "Янікс".

В "Електротрансі" думають, що долучиться і львівський "Електрон". Від останнього виробника у Хмельницькому вже є два нових тролейбуси.

За словами Віктор Паламарчука, пасажиропотік у новому транспорті більший у півтора рази, порівняно зі старими тролейбусами. Нові тролейбуси планують пустити на більш завантажені маршрути.

Надрукувати
мітки:
коментарів
31 січня 2024
07 грудня 2023
03 грудня 2023
02 жовтня 2023
06 вересня 2023
07 липня 2023
04 липня 2023
15 березня 2023
28 грудня 2022