Поліція Волині охороняла Twenty One Pilots під час їхнього концерту

П'ятниця, 01 лютого 2019, 23:26

Гурт Twenty One Pilots вперше приїхав до України з концертом. Майже два десятки вантажівок з концертним обладнанням знадобилося легендарному гурту, щоб виступити для величезної кількості своїх фанатів в Україні.  

Підрозділ групи фізичної безпеки поліції охорони у Волинській області забезпечував безпечний проїзд американським музикантам всією територією України, – повідомили на офіційному сайті поліції.

Всі вантажівки з музичним обладнанням, незважаючи на складні погодні умови, благополучно прибули до Києва напередодні концерту, який відбувся у столиці 30 січня.

За словами командира роти поліції охорони Андрія Писарука, такі безпрецедентні заходи безпеки необхідні для того, щоб захистити музикантів навіть не від злодіїв чи грабіжників на дорогах, а від звичайних фанатів гурту, які нерідко супроводжують їх на власних автомобілях та створюють в дорозі багато проблем.

"Крім того, їхні концерти потребують великої кількості технічного та сценічного обладнання, а це багато вантажівок та  автобусів з обслуговуючим персоналом, які ми теж супроводжували територією нашої країни", – додав правоохоронець.

"Усі охоронні заходи пройшли на професійному і належному рівні", – запевняє поліція охорони.

Довідково: 

Twenty One Pilots – американський музичний дует з Коламбуса, штат Огайо. Гурт утворився 2009 року, на теперішній момент учасниками гурту є Тайлер Джозеф і Джош Дан. Дует не належить до якогось одного музичного стилю, але об'єднує в своєму репертуарі багато музичних стилів та жанрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні лікарів "швидкої" супроводжуватимуть поліцейські?