Поділитись:

Луцьких нацгвардійців вакцинують проти кору (фото)

П'ятниця, 01 лютого 2019, 11:11
Луцьких нацгвардійців вакцинують проти кору (фото)

Луцькі нацгвардійці долучилися до всеукраїнської кампанії щодо імунізації військових від кору.

Вакцинують військовослужбовців військової частини 1141 у Луцькому центрі первинної медичної допомоги.  Загалом імунізації підлягають 170 осіб. До кінця тижня планують вакцинувати понад півсотні гвардійців. Про це повідомили на сторінці військової частини у Faceook. 

«Вакцинувати усіх військовослужбовців одразу можливості немає, тому на щеплення до поліклініки направляємо по 10-15 чоловік. Прищеплюються ті, хто не хворів на кір, не має дворазового щеплення та протипоказань для вакцинації», – розповів санітарний інструктор стрілецької роти сержант Іван Квач.

Луцьких нацгвардійців вакцинують проти кору (фото)

Серед вакцинованих – солдат військової частини 1141 Богдан Місюк. Гвардієць переконаний, вакцинація – найкращий метод профілактики та захисту від хвороби.

Луцьких нацгвардійців вакцинують проти кору (фото)

«Ми часто контактуємо з населенням під час несення служби в установах державної влади, патрулях, конвоювання. І щоб вберегтися від негативних наслідків для здоров’я і убезпечити себе від зараження кором, вакцинуємося», – каже Богдан Місюк.

За інформацією ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», з початку року в області зареєстровано 513 випадків кору, що перевищує середньодержавний рівень. Однак за останній тиждень спостерігається тенденція до зменшення випадків хвороби. Проте щоденно фіксується понад 30 нових хворих кором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів