Поділитись:

Луцьк рік тому: ринок на Львівській та туалетний скандал

Четвер, 31 січня 2019, 08:00
Луцьк рік тому: ринок на Львівській та туалетний скандал

Рік тому, 31 січня 2018 року, у Луцьку тривала сесія міської ради і депутати винесли низку цікавих рішень.

Наприклад, на ділянку, звідти виселили підприємців ринку "Львівський" надали дозвіл на зміну цільового призначення земельної ділянки з індивідуальної забудови на багатоквартирну. Натомість земельній ділянці, що на Привокзальній, 12, не змінили цільове призначення для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. А для ПрАТ "Луцьксантехмонтаж № 536" дозвіл на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вулиці Варварівка дали.

Також депутати Луцькради підтримали рішення про створення КП "Луцькі ринки". "Створюється монстр – комунальне підприємство, яке поглине інші ринки, я так розумію", – характеризував тоді підприємець Ігор Дильов.

А ось рішення виконкому щодо знесення кіоску "Смачна хвилинка", який розташований на території автостанції № 1, депутати скасували.  Кіоск належить підприємцю Оксані Імберовській.

На баланс міськвиконкому передали нежитлове приміщення на вул. Кафедральна, 4, що є пам’яткою архітектури місцевого значення.

А трошки далі від Луцька, в Устилузі, був туалетний скандал: на території сервісної зони в Устилузі закривають громадську вбиральну. Було повідомлено, що туалет не працюватиме з 12 лютого.

Надрукувати
мітки:
коментарів