Поділитись:

Олександр Бляшук розповів про розмову з головою Підгайцівської ОТГ до підпалу

Середа, 30 січня 2019, 12:48

Депутат від «УКРОПу» Олександр Бляшук прокоментував свою розмову із головою Підгайцівської ОТГ Юрієм Семенюком, якому 30 січня підпалили майно.

Зі слів голови Підгайцівської ОТГ, він спілкувався із «укропівцем» Олександром Бляшуком, який поцікавився чому депутати з цієї політсили переходять у «БПП». На це Юрій Семенюк відповів: «А хто ж в такій партії буде, якщо ви брудом займаєтеся?". Своєю чергою, зі слів Семенюка, Бляшук відповів: «Ну, ви ж думайте, що може й бути далі щось...".

ІА «Конкурент» поцікавився у Олександра Бляшука, що він мав на увазі, коли це говорив.

«Я не казав, що може далі бути щось. Це вже щось дописано. Я то й взагалі не читав, що пишуть. І не можу зрозуміти, чого мене взагалі…», – заперечив депутат Бляшук.

Та додав, що він бачився тричі із Юрієм Семенюком і при розмові був присутній його радник чи заступник.

«Ми говорили про вихід депутатів і я підсміював, що до мужчин «ліпнуть» дівчата. І все. Нічого такого ми не говорили. Всі хочуть почути, що я приїжджав з погрозами. Я не така людина, що маю якийсь вплив. В мене немає великого бізнесу і немає впливу на сільські ради, я там один депутат. Я не голова партосередку Луцького району, я не голова області, я просто рядовий депутат. Я приїхав, ми спілкувалися про мій округ, про подальшу роботу, жартували, пили каву і нічого такого», – пояснив Бляшук.

Та зауважив, що йому немає чого «крутити» на своєму окрузі, а треба показувати свою депутатську діяльність.

«Я людина неконфліктна, вмію домовлятися з усіма, мені потрібен компроміс і конструктив. Я ж розумію, що я один не є більшістю. Я би просив би всіх писати…, бо мене люди знають з нормальної сторони. Я нічого поганого не роблю, тільки розвиваю і Луцький район, і спорт, і все. Бажано було б сюди взагалі політику не приплітати», – підсумував депутат від «УКРОПу» Олександр Бляшук.

Нагадаємо, у ніч на 30 січня невідомі підпалили майно родини голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. У зв’язку із цим, голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко терміново перериває свою відпустку та повертається у Луцьк. Також зберуть нараду за участю керівників всіх силових відомств Волинської області 30 січня об 11:00 год.

Голова ОДА розглядає варіант звернення до Президента України з вимогою командирувати на Волинь силовиків з центральних апаратів правоохоронних органів для відновлення правопорядку у Волинській області.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
07 березня 2024
17 січня 2024
27 грудня 2023
14 грудня 2023
10 грудня 2023
21 листопада 2023
08 листопада 2023
02 листопада 2023
03 жовтня 2023