Поділитись:

Де вигідно та смачно пообідати в центрі Луцька*

Середа, 30 січня 2019, 18:18
Де вигідно та смачно пообідати в центрі Луцька*

За останні кілька років Луцьк став містом, багатим на різноманітні заклади, тому є з чого обирати – ризикнути і завітати в зовсім нове місце або ж не
зраджувати звичкам і цілеспрямовано йти у перевірене.

Сьогодні в нашому списку три заклади, які будуть комфортними для різних за своїми вподобаннями людей.

Ring Café

Якщо ви працюєте в самому центрі, можна відвідати Grand Central на четвертому поверсі РЦ «Промінь» і знайти там Ring Café. Тут широке меню, тому в ньому знайдеться і те, що сподобається фанатам здорової їжі, а також любителям бургерів і пасти.

В будні з 12:00 до 15:00 у відвідувачів «Щасливі години» – діє знижка на всю кухню -20 %.

Для відданих фанатів мережі Ring є гарна новина, адже в Ring DJ Café, що на проспекті Волі, 49-а, також почала діяти акція «Щасливі години». Тому ті, хто знаходиться ближче до Київського майдану, також може скористатися вигідною пропозицією на смачні обіди.

George’s Club

У РЦ «Промінь» весь третій поверх зайняв George’s Club. Це місце прекрасно підійде для обіду, переговорів за обідом або ж пізнього обіду з розважальною програмою. Акцій в закладі немає, але кухня і можливість обрати атмосферу до душі приваблюють багатьох лучан. Якщо потрібно заховатися і поспілкуватись – вам в більярд, якщо подобається рух навколо – в боулінг. А якщо пропустили обід і за вікном вже зійшла перша зірка – заходьте в ресторан-караоке.

"Чорничне кафе"

Для матусь з дітками (так, мами також повинні обідати!) є також особливе місце. Достатньо спуститися на другий поверх в «Чорничне кафе». Тут спеціально розроблене дитяче меню, а також страви більш звичні для дорослих. Окрім того, можна трішки розслабитися – відправити малечу в ігрову зону, влаштувати собі вільний час і нарешті випити кави.

А який з цих закладів найбільше вам до душі?

Надрукувати
мітки:
коментарів