Активісти перекрили вхід в адмінбудівлю Волинської митниці

Понеділок, 25 квітня 2016, 15:25

Після перекриття міжнародної траси "Київ-Ягодин" мітингувальники у складі майже 400 осіб перемістилися у село Римачі. Там вони заблокували вхід в адмінприміщення митниці і вимагають зустрітися з виконувачем обов'язків виконувача обов'язків митниці Олександром Шавлаком.

Нагадаємо, на Волинській митниці уже понад три тижні триває безстрокова акція. Її організували громадські активісти та місцеві підприємці. Їхні головні вимоги – звільнення виконувача обов'язків начальника Волинської митниці Олександра Шавлака, в жодному разі не призначення його на вакантну посаду, припинення призначення очільниками Волинської митниці керівників-"гастролерів", – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як пояснив голова Громадської організації "Волинський патріот" Володимир Красуля, активісти 20 день беруть участь в мирній акції протесту, і досі їх ніхто не почув.

Перекриття траси не дало очікуваних результатів, тому саме зараз своїми тілами активісти перекрили всі входи і виходи в адмінприміщення митниці і вимагають, щоб до них вийшов Олександр Шавлак. Наразі жодної реакції з боку адміністрації митниці немає. Поруч за правопорядком стежить поліція.

Нагадаємо: протест під Волинською митницею у селі Римачі тривав з 4 квітня. Працівники ЗМІ виявили, що участь в ньому брали і найняті люди. Вони вимагають відставки нині в.о. начальника митниці Олександра Шавлака.

Раніше скандальний виконувач обов'язків керівника Волинської митниці не прийшов на зустріч з колективом та проігнорував приїзд голови ОДА. Голова Волинської ОДА пропонує відкритий конкурс на посаду начальника Волинської митниці.