Поділитись:

Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)

Понеділок, 28 січня 2019, 16:15
Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)

Луцькі муніципали склали адміністративні протоколи на водіїв, які припаркували свої автомобілі не там, де можна. 

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти Луцькради. 

Як зауважили муніципали, правила благоустрою свідчать про те, "що заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та паркувати на них транспортні засоби заборонено". Однак водії часто недотримуються цих правил. Вони виїжджають на тротуари та пішохідні доріжки, унеможливлюючи прохід пішоходам.

Останнім часом улюбленим місцем для порушення стала вулиця Кравчука. Тут мало не щодня інспектори виявляють припарковані машини. Також «грішать» на вулицях Гордіюк, Чорновола, Ветеранів та Конякіна. На усіх виявлених водіїв інспектори складають адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП.

Допомогти муніципалам зробити «відомими» луцьких порушників паркування може кожен. Якщо ви помітили порушення «Правил благоустрою міста Луцька» в частині неправильного паркування, просять відразу писати муніципалам у соціальній мережі Facebook та телефонувати на гарячу лінію відділу «Групи швидкого реагування» за номером: 067-0000-679.

Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)Водіїв, які в Луцьку залишали автомобілі абиде, покарали (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муніципали закликають лучан або знести, або узаконити гаражі і сараї

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024