Поділитись:

Дитячий комплекс у "Промені" – розваги на будь-який смак (фото)*

Понеділок, 28 січня 2019, 18:45

А ти вже бував у Долині Смугастого? Адже у Дитячому комплексі "Смугастий носоріг", попри холодну зимову пору, так тепло і затишно! А ще можна гарно розважитись у великому лабіринті, зіграти в ігрові автомати, відсвяткувати будь-яку подію в м’юзік-холі "Не кажи мамі", змінити свій образ або ж підкреслити його у майстерні краси, зробити миттєвий майстер-клас та пройти навчання з малювання в арт-зоні!

Заінтриговані? Тоді детальніший опис усього, що є в Долині, – тут:

Зона крихіток – місце, якому не має аналогів в Україні, обладнане безпечними та якісними іграми топових брендів, такі як: LEGO, Kidkraft, Battat. Найменші можуть весело та цікаво провести час, поки їхні батьки відлучаються у справах, адже вони переконані, що діти під надійним захистом помічників Смугастого, в зоні, де особливу увагу приділяють чистоті. А ще ви можете скористатися послугою няні, яка буде займатися з вашою дитиною у "Зоні Крихіток", зробить з нею майстер-клас або пограє в цікаві ігри.

М’юзік-хол "Не кажи мамі" пропонує величезний ряд послуг з організації та проведення днів народжень, випускних, дитячих свят, а також свята для шкіл та садочків, розрахованих на різні вікові групи, до яких помічники Смугастого ретельно готуються та продумують кожну деталь.

Майстерня краси – місце, де надаються послуги усім членам сім'ї – будь-якого віку та на будь-який смак. У перукарні працюють висококваліфіковані та чуйні чарівники краси. Для створення образів використовують найкращі матеріали та засоби. Серед послуг, які надають у майстерні, є: стрижки, зачіски, плетіння, плетіння канекалонів, манікюр, а незабаром з’являться спа-процедури для рук.

Творча майстерня – це художня школа для дітей віком від 3-х років. У ній проводиться навчання основам образотворчого мистецтва та відбуваються знайомства з різноманітними жанрами. Заняття проводяться за авторською методикою, яка передбачає цікаву навчальну програму, адоптовану до вікових груп. Індивідуальний підхід, безперервна комунікація з дітьми під час занять та перерви з чаюванням.

На базі арт-студії "Смугастий Носоріг" є зручна та корисна послуга "Майстер-клас у будь-який час". Щодня з 11:00 до 21:00 батьки мають змогу привести дитину на майстер-клаc та залишити виготовляти будь-який виріб із запропонованих у майстерні.

Великий лабіринт із басейном кульок, гірками, тунелями та цікавими перешкодами, який користується популярністю серед усіх відвідувачів, поруч з яким розташована велика зона з дитячими ігровими автоматами, граючи в які, можна отримувати тікети та обмінювати їх на топові подарунки,

Прийдіть та переконайтеся, що у Долині Смугастого носорога – круто!

  • Комплекс: +38 (066) 755 07 57
  • Перукарня: +38 (066) 770 07 57
  • Творча майстерня: +38 (066) 770 07 50

РЦ «Промінь», 2-й поверх, просп. Президента Грушевського, 2.

Надрукувати
мітки:
коментарів