Поділитись:

Вакарчук офіційно заявив, чи піде в президенти

Понеділок, 28 січня 2019, 09:22

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук заявив, що у 2019 році не братиме участі у президентських виборах. Однак "працюватиме над тим, щоб проєвропейські сили перемогли". 

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Я неодноразово заявляв: влада як така, президентський пост як такий мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над «і», зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року. Я добре усвідомлюю, що зараз в джинсах можу зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку. І я не збираюся стояти осторонь. Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їхні розчарування і зневіру. Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини. Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою. Так не має бути! І нам під силу це змінити", – заявив він.

Однак Святослав Вакарчук запевнив, що разом із командою працюватиме над тим, щоб проєвропейські сили перемогли.

"Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе. Я вірю: справжні зміни можливі!  І неважливо, у піснях чи в політиці, я завжди буду з вами на цьому шляху – шляху справжніх змін",  – завершив він. 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО Вибори Президента 2019

Надрукувати
мітки:
коментарів