Поділитись:

Заявка на кредит онлайн: оформлюйте зараз і отримай гроші через 15 хвилин*

П'ятниця, 25 січня 2019, 10:34

Терміново потрібні гроші? Заповнюйте заявку на сайті онлайн і, впродовж декількох хвилин, кредит до 7000 гривень обов’язково буде підтверджений. Оформлена онлайн заявка на сайті «Ваша Готівочка» надасть можливість моментально отримати кредит безготівковим переказом на будь-яку банківську картку в режимі 24/7.

Оформлюйте позику на сайті та без зволікань отримуйте гроші на картку банку: швидко, зручно, безпечно.

Заявка на кредит вирішить фінансове питання

Сьогодні питання оформлення кредиту може бути вирішено в будь-який день і в будь-який час буквально за декілька хвилин. Потрібно всього лише мати доступ до інтернету і банківську картку, що, власне, є у кожного. Якщо Ви не хочете витрачати власні сили на тривале оформлення у банку або ризикувати, звертаючись до приватних кредиторів, то допомогу у вирішенні фінансових питань надасть мікрокредитна компанія «Ваша Готівочка». Надійний, чесний і лояльний кредитор протягне руку допомоги кожному та несумнівно виручить у скрутний момент. Все, що для цього необхідно - заявка на кредит онлайн, оформити яку можна тут .

«Ваша Готівочка» обслуговує на гнучких й прозорих умовах. Звертатися у компанію можуть клієнти у віці від 18-ти до 70-ти років, з будь-який кредитним минулим, офіційною і неофіційною формою працевлаштування, без поручителів. Кредитоодержувачам не потрібно підтверджувати платоспроможність довідкою про доходи, не потрібно вказувати телефон родича або робити фото з документами і банківською карткою. Звернутися за допомогою до цього кредитора можна будь-якої миті - час роботи 24/7. Оформлена заявка на кредит онлайн буде розглянута всього за декілька хвилин і потім гроші негайно будуть переказані на карту.

Умови, на яких можна оформити позику

Оформити позику у «Ваша Готівочка» можна на будь-яку суму у діапазоні від 200 до 7000 гривень. Грошові кошти будуть переказані на будь-яку банківську картку VISA або MasterCard, видану українським банком. Період користування коштами складає до 16-ти календарних днів. Якщо виникне необхідність, можна буде пролонгувати (продовжити) кредитний період ще на 16 днів.

Детальніше про те, як заповнюється заявка на кредит онлайн, як отримати підтвердження і як швидко будуть переказані грошові кошти, розкажемо далі.

Як заповнити онлайн заявку і отримати гроші?

У «Ваша Готівочка» час оформлення позики триває всього 15 хвилин. Для цього потрібна заявка на кредит онлайн, у якій клієнт вказує бажані умови (суму і період), персональну інформацію і реквізити картки. Розглянемо детальніше, які дані необхідно вказати під час оформлення:

  • паспортні дані;
  • ІПН;
  • контактний номер мобільного телефону і адресу електронної пошти;
  • номер банківської картки.

Вся інформація має бути вказана без помилок (уважно перевірте форму заявки перед тим, як надіслати на розгляд). Після того, як вона буде розглянута і прийнято рішення, клієнт отримує SMS-повідомлення. Безумовно, заявка буде підтверджена і одразу ж здійснений безготівковий переказ на банківську картку.

Більше інформації можна дізнатися у розділі «Запитання і відповіді», де компанія розмістила відповіді на найбільш поширені запитання клієнтів, або на «гарячій лінії»: 0-800-500-660 (дзвінки по Україні безкоштовні).

Завжди поруч, «Ваша Готівочка»!

Надрукувати
мітки:
коментарів