Поділитись:

230 метрів від входу: біля луцької школи рекламують алкоголь (відео)

П'ятниця, 25 січня 2019, 06:28

У Луцьку наклеїли зовнішню рекламу алкоголю на вулиці Кравчука неподалік школи №26. Заступник директора комунального підприємства "Луцькреклама" Олексій Гальченко каже: білборд встановлений з порушенням. 

Про це пише Перший, посилаючись на сюжет UA:Волинь.

На одному з луцьких білбордів – реклама алкогольного бренду без відповідних застережень про шкоду для здоров’я. Це, розповідає адвокат Тарас Максимович, незаконно.

"Реклама алкогольних та тютюнових виробів повинна супроводжуватися такими текстами: "Куріння може викликати рак" чи "Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров’я", – розповів адвокат.

Від рекламного щита до входу в школу – 230 метрів.

Заступник директора комунального підприємства "Луцькреклама" Олексій Гальченко каже, що це порушення.

"Попри те, що ми не можемо втручатися у зміст реклами, ми все одно реагуємо і співпрацюємо з Держпродспоживслужбою. Там близько школа №26, тому, я думаю, що ми приберемо цю рекламу", – каже Олексій Гальченко.

Заступник директора комунального підприємства "Луцькреклама" каже, що реклама належить підприємцю Ігореві Голубовичу. Коментувати ситуацію на камеру чоловік відмовився.

Заступник начальника управління Держпродспоживслужби в області Геннадій Кожевніков каже, що за порушення правил розміщення реклами передбачений штраф у п’ятикратній сумі від виготовлення реклами.

Детальніше – у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь рясніє білбордами: політичної реклами стає дедалі більше (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів