Поділитись:

Показали, як виглядає Луцький пологовий будинок після ремонту (фото)

Четвер, 24 січня 2019, 23:24
Показали, як виглядає Луцький пологовий будинок після ремонту (фото)

КП "Луцький клінічний пологовий будинок" має хорошу репутацію не лише в нашому регіоні: 40% тутешніх мам проживають не у Луцьку. Протягом останніх років значно покращились умови перебування діток, породіль та медичного персоналу, а також сюди придбали сучасну медичну апаратуру.

Про це повідомив відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління охорони здоров’я Микола Якимчук проінспектували результат поточного ремонту коридорів акушерського корпусу третього та четвертого поверхів, окремих кабінетів і палат.

Тут було повністю відремонтовано підлогу – замінили ліноліум, що не витримав випробування часом, та поклали плитку, також пофарбували стіни та стелю. Виконані роботи дозволять ретельніше проводити дезінфекцію приміщень, адже така процедура є вимогливою до якості і витривалості оздоблення.

Також, за кошти міського бюджету у 2018 році провели капітальний ремонт сходових кліток та першого поверху жіночої консультації.

"Поступово луцькі медичні заклади наближаються до європейського рівня. Ми слідкуємо за тим, щоб постійно проводилися капітальні та поточні ремонти у цих закладах. Наш пологовий будинок, фактично, є одним із найкращих в Україні. Сюди їдуть народжувати не тільки із Волинської, а й із сусідніх областей, адже знають про високу якість надання медичних послуг і хороше відношення до пацієнтів медичного персоналу", – розповів Ігор Поліщук.

Показали, як виглядає Луцький пологовий будинок після ремонту (фото)Показали, як виглядає Луцький пологовий будинок після ремонту (фото)Показали, як виглядає Луцький пологовий будинок після ремонту (фото)Показали, як виглядає Луцький пологовий будинок після ремонту (фото)Показали, як виглядає Луцький пологовий будинок після ремонту (фото)Показали, як виглядає Луцький пологовий будинок після ремонту (фото)Показали, як виглядає Луцький пологовий будинок після ремонту (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковельському пологовому народжуватимуть у воді

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024