Поділитись:

Волинські рятувальники підтримали британську дівчинку, яка мріє стати пожежницею

Четвер, 24 січня 2019, 22:21

Волинські рятувальники долучилися до всесвітньо відомого флешмобу на підтримку 4-річної Есмі з Великої Британії, яка мріє стати пожежницею. 

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Про бажання своєї маленької дочки написала її мама у Twitter. Жінка розповіла, що одного дня Есмі сказала, що хотіла б народитися хлопчиком, аби у майбутньому стати пожежником. Матір відповіла, що дівчата теж можуть бути вогнеборцями, на що дівчинка заперечила: " Але я бачила в книгах лише чоловіків-пожежників, і я не хотіла би бути єдиною дівчиною серед них". 

Пізніше мати Есмі ретвітнула допис від Пожежної служби Уест-Мідлендс, в якому британські рятувальники передали вітання дівчинці та написали, що хотіли б зустрітися з нею та показати, що вони роблять. Також пожежники зазначили, що в їхній службі працюють і чоловіки, і жінки, а тому Есмі теж може стати рятувальницею.

Після цих дописів багато жінок-вогнеборців з усього світу публікують свої світлини, на яких вони зображені з табличками "Есмі, привіт".

Цей флешмоб вирішили підтримати і на Волині.

"Фахівці Служби порятунку Волинської області зичать дівчинці Есмі, а також українським діткам та усім дітям на планеті, аби їхні мрії збувались! А для цього треба гарно вчитись та наполегливо працювати над собою!", – написали волинські надзвичайники у Facebook.

Як повідомила прес-служба, на фото лучанка-рятувальниця Марина Матвійчук та учениця 3-го класу Вероніка Мушит, донька вогнеборця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Водохреще в Луцьку горів меблевий цех

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
24 березня 2024
23 березня 2024
21 березня 2024
20 березня 2024