Поділитись:

Добивала ногами: у Запоріжжі мати відгамселила 6-річного сина (відео)

Четвер, 24 січня 2019, 16:49

Матір жорстоко відгамселила 6-річну дитину просто в розважальному центрі на очах відвідувачів.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Інцидент стався у Запоріжжі. Жінка кілька разів вдарила 6-річного хлопчика, а потім добивала його ногами. Згодом з’ясувалося: молодиця – відома в мережі блогерка, яка веде сторінку про дитяче виховання.

На відео видно, як хлопчик намагається врятуватися від граду ударів. 

"Кричала: ненавиджу", – розповідають свідки.

Спочатку на допомогу дитині кинулися відвідувачі, потім – адміністратори дитячого центру.  Зі слів присутніх, жінка поводилася неадекватно.

"Коли дитину б’ють ногами в спину – це ж не може бути спокійний стан людини", – зауважила адміністратор центру Наталія.

Коли приїхала поліція, жінка вже прийшла до тями й пояснила, що хлопчик, якого била, її 6-річний син. У розважальний центр вона прийшла з ним і молодшою 2-річною дитиною відпочити.

Оскільки і мати, і діти поводилися вже спокійно, їх відпустили. Але після поширення відео з камер спостереження, історія дістала продовження – почалося активне обговорення у соцмережах.

Найцікавіше з'ясувалося згодом. Жінка, яка ледь не зламала синові хребет, позиціонує себе як зразкова мати, постить світлини з дітьми і навіть веде блог про те, як правильно виховувати малюків.

Про причини своєї люті вона говорити не хоче, вважає, що ситуація не варта уваги і закликає дописувачів не драматизувати. Але акаунт в Instagram видалила.

На думку фахівців, така поведінка мами може позначитися на всьому подальшому житті хлопчика.

"У хлопчика зростає агресія дуже сильно, саме на маму. Але оскільки він маму любить, він не може дати їй здачу, він не може їй це сказати, тому що він ще маленький. Він цю агресію транслює на інших жінок, на дівчат, наприклад, на вчителів, на майбутню дружину", – розповіла сімейний дитячий психолог Лілія Алексеєнко.

Після перегляду відео жінкою зацікавилась і служба в справах дітей.

"Ми її візьмемо на облік... і далі будемо контролювати цю родину. Якщо будемо фіксувати якісь зміни в гіршу сторону, ми будемо попереджати, навіть розглядати такий випадок, що ми будемо дітей забирати від родини на певний час для того, щоби мати могла переоцінити своє життя", – зазначила начальник служби у справах дітей у Запоріжжі Наталія Сиворакша.

Після звернення служби в справах дітей поліція розпочала перевірку випадку. Якщо блогерку визнають винною, за жорстоке поводження з дитиною їй загрожуватиме адмінарешт або 40 годин громадських робіт. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині пенсіонерку засудили за ляпас дівчинці, яка голосно гралася в дворі

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
15 березня 2024
08 березня 2024
03 березня 2024
24 лютого 2024
06 лютого 2024
05 лютого 2024
02 лютого 2024
15 січня 2024
08 січня 2024