Поділитись:

Назвали найпопулярніші мобільні додатки початку 2016 року

Неділя, 24 квітня 2016, 18:38
Назвали найпопулярніші мобільні додатки початку 2016 року

У першому кварталі 2016 року загальна кількість завантажень програм з магазинів Google Play і App Store збільшилася на 8,2% і досягло 17,2 мільярда.

Про це йдеться у звіті аналітиків з Sensor Tower, – інформує IGate.

Лідером за кількістю скачувань, як і раніше, залишається Google Play, але App Store демонструє кращий ріст - 6,7% проти 13% відповідно.

Серед найпопулярніших додатків початку року традиційно виявилося багато продуктів Facebook.

У топ-5 найбільш скачуваних увійшли: WhatsApp, який розташувався на першому місці рейтингу, Messenger - на другому, а третє місце зайняв Facebook.com. Рядок Четверта позиція дісталася грі Piano Tiles 2 від студії Clean Master Games. Завершує першу п'ятірку Instagram.

Якщо ж розглядати статистику окремо для ОС IOS-додатків, то в першій чверті року найбільш скачуваним виявився Facebook Messenger з показником в 35 мільйонів. Друге місце зайняла гра Piano Tiles 2, яку завантажили близько 30 мільйонів разів, вона посунула з цієї позиції Facebook.com. Цікаво, що з першої двадцятки випали відразу чотири стрімінгові сервіси: ще наприкінці 2015 року їх були шість, а зараз тільки два.

WhatsApp був найбільш популярним додатком для Android-пристроїв. За ним йдуть Messenger і Facebook.com.

Відзначимо, що в рейтинг 20 найбільш скачуваних додатків Google Play потрапили тільки 3 месенджери, тоді як в топ для ОС IOS увійшли відразу 5.

Надрукувати
мітки:
коментарів