Поділитись:

Ройко розповів, чому його обрали головою волинських "радикалів"

Неділя, 24 квітня 2016, 11:42
Ройко розповів, чому його обрали головою волинських «радикалів»

Керівник фракції "радикалів" у Волинській обласній раді Юрій Ройко запевнив, що попередньої розмови щодо його призначення з "головним радикалом" Олегом Ляшком не було.

Про це Ройко розповів в інтерв'ю "Волинській газеті".

Також Юрій Ройко повідомив про те, що 2 квітня у радикалів була серйозна нарада про підсумки, плани і внутрішню партійну дисципліну.

"Мене обрали головою фракції, враховуючи ситуацію, яка виникла у Волинській обласній організації. Ви ж знаєте: наш поки член фракції і колишній голова Володимир Кучер прийняв рішення вийти з РПЛ. Знову ж таки: оцінку його рішенню давати не буду. Це його вибір, який як мінімум треба поважати. Виникла дещо нездорова ситуація і в обласній партійній організації, і зокрема у фракції. Нелогічно, якщо людина, яка демонстративно (або навіть недемонстративно) вийшла з партії і вона ж очолює фракцію. Ось це одна з основних причин, чому обрали Ройка", – зазначив він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЕКС-РАДИКАЛ КУЧЕР ХОЧЕ ОРГАНІЗУВАТИ НОВУ ПОЛІТИЧНУ СИЛУ

Зі слів Юрія Ройка, його завдання на сьогодні – "згуртувати фракцію і показати її серйозною бойовою одиницею".

Також головний волинський "радикал" повідомив, що зараз "фракція робить такі речі, які раніше не робила".

"До цього були фракцією лише формально. Зараз проводимо регулярні засідання, виробляємо загальнофракційну позицію, яку висловлюємо на сесійних засіданнях і поза ними", – додав він.

Нагадаємо, Юрій Ройко очолив фракцію Радикальної партії в облраді 10 лютого.

Надрукувати
мітки:
коментарів